+31 - (0)318 - 501 633

Micro-Serve laboratorium is een onafhankelijk ISO 13485 gecertificeerd microbiologisch laboratorium met de focus op de microbiologische sterilisatie validatie van medische hulpmiddelen. Wij zijn u graag van dienst met onze flexibele en kosteneffectieve dienstverlening.

Kennis

Professionele laboratorium diensten met een hoog kennisniveau van de geldende normen

Passie voor kwaliteit

Uitblinkend in kwaliteit op microbiologische validaties
en bijbehorende microbiologische diensten.

Klantverwachtingen overtreffen

Het leveren van uitzonderlijke waarde en onvergelijkbare service aan onze klanten.

Micro-Serve microbiologisch laboratorium heeft een jarenlange ervaring op het gebied van (gamma-) sterilisatie en microbiologische testen van medische hulpmiddelen. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de geldende normen zoals ISO 11137, ISO 11737 en ISO/TS 13004.

Onze diepgaande kennis en flexibiliteit maakt ons de juiste partner met betrekking tot een sterilisatie validatie protocol, het uitvoeren van microbiologische testen en rapporteren van alle resultaten.

Micro-Serve laboratorium streeft naar een zo volledig mogelijk dienstaanbod met een totaal bereik van het microbiologisch onderzoek, validaties en aanverwante diensten te leveren.
Onze diensten zijn specifiek voor de CE-markering van steriele medische hulpmiddelen, ontworpen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen alsmede aan de desbetreffende ISO-normen. 

ONZE DIENSTEN

Sterilisatie validatie

Specialist in sterilisatie validaties van medische hulpmiddelen volgens ISO 11137. Micro-Serve laboratorium biedt de volledige sterilisatie validatie.
Meer info

Sterilisatie validatie

LAL endotoxine testen

Bacteriële endotoxinen test, ook wel bekend als de Limulus Amebocyte Lysate (LAL) test, is een test om bacteriële endotoxine te detecteren en te kwantificeren.
Meer info

LAL endotoxine testen

ONZE DIENSTEN

Steriliteitstesten

De steriliteit van medische hulpmiddelen wordt aangetoond door middel van steriliteitstesten of als onderdeel van een sterilisatie validatie.
Meer info

Steriliteitstesten

Microbiologische omgevingsmonitoring

Microbiologische omgevingsmonitoring wordt uitgevoerd om veranderende trends van microbiële tellingen te detecteren in kritieke en omgevingen zoals cleanrooms.
Meer info

Microbiologische omgevingsmonitoring

Bioburden testen

Een bioburden test wordt uitgevoerd om het aantal levensvatbare organismen te bepalen op medische hulpmiddelen en gerelateerde producten.
Meer info

Bioburden testen

Versnelde verouderingstesten

Een versnelde verouderingstest is een methode om versneld de verval- of houdbaarheidsdatum van een medisch hulpmiddel vast te stellen.
Meer info

Versnelde verouderingstesten